Projekti – razpisi


Razvoj robotizirane proizvodne celice personalizirane kozmetike – RoboKoz

V okviru projekta RoboKoz, ki smo ga začeli v letu 2019 in končali v letu 2020, smo razvili in izdelali robotizirano proizvodno celic personalizirane kozmetike, ki je pripravljena za industrijsko proizvodnjo. Funkcionalna robotizirana celica je namenjena izdelovanju različnih kozmetičnih proizvodov glede na kupčeve potrebe in želje, temelječe na lastnostih njegove kože. Projekt omogoča avtomatsko izdelavo personaliziranih kozmetičnih izdelkov v manjših volumenskih količinah (brez izgub in s tem bolj ekološko) na podlagi tipa kože vsakega posameznika. Projekt omogoča avtomatiziran postopek naročanja, polnenja in znamčenja za vsakokratnega  posameznega  naročnika.


Za več informacij obiščite spletno stran https://robocosme.com ali si oglejte spodnji letak:


Naložbo sta sofinancirala Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR). 

www.eu-skladi.si/


Digitalna transformacija podjetja Albatros-Pro! 

Podjetje Albatros-PRO d.o.o. je na javnem razpisu P4D React EU - Spodbude za digitalno transformacijo MSP uspešno pridobilo sofinanciranje za projekt Digitalna transformacija podjetja Albatros-Pro!

Za dosego naših strateških ciljev smo se odločili izvesti investicijo v digitalno transformacijo podjetja s prehodom na digitalizacijo poslovanja in prilagoditvijo digitalnim trgom. Investicija obsega ukrepe na naslednjih področjih: izkušnja kupca, podatkovna strategija, procesi in digitalne rešitve, strategija razvoja digitalnih kadrov, kibernetska varnost in industrija 4.0. Glavni cilji investicije so prehod na digitalizacijo poslovanja, izboljšanje digitalnih kompetenc zaposlenih, povečanje konkurenčnosti in prepoznavnosti podjetja tako doma kot v tujini in posledično povečanje povpraševanja in prihodkov od prodaje. Operacija bo imela tudi izrazito pozitiven vpliv na okolje, saj poleg izboljšanih poslovnih procesov uvajamo tudi digitalno podprte energetsko in snovno učinkovitejše proizvodne procese.Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva na pandemijo Covid – 19. (www.eu-skladi.si)

www.eu-skladi.si/ 

Nazaj na vrh